top of page

F.A.Q      Frequently Asked Questions

Vragen over bestellingen / pakketten / verzenden

Wanneer sturen jullie mijn bestelling op ?

Wanneer u GEEN datum heeft ingevuld (bij opmerkingen) sturen wij doorgaans dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag uw bestelling op.

Heeft u veel verse producten besteld ( bulk popcorn of grotere hoeveelheden kant en klare suikerspin) dan kunt u, wanneer er geen directe voorraad is, daar een bericht over krijgen. 

Houdt er rekening mee dat ondanks dat wij alles snel verzenden PostNL wellicht niet zo snel is !!

Dat betekent dat als u van ons bericht heeft gekregen dat uw bestelling verzonden is, dat dat ook daadwerkelijk zo is !! Maar wij kunnen NOOIT garanderen dat het dan ook de eerstvolgende dag geleverd wordt.

Houdt daarom ZELF uw track en trace code ook in de gaten. Als het goed is heeft u deze gekregen via de mail.

* Levertijden niet gegarandeerd!

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL dus daarom zijn levertijden niet gegarandeerd. In 9 van de 10 van de gevallen verloopt alles gewoon zoals gepland maar het kan dus een enkele keer voorkomen dat een pakket vertraging oploopt.

 

Daarnaast kan het, als gevolg van piekdrukte in het magazijn, ook voorkomen dat de verwerking van orders naar de volgende werkdag wordt doorgeschoven. Wij adviseren je dan ook om tijdig je inkopen te doen en het niet op het laatste moment aan te laten komen!

Heeft u een bestelling die uit meerdere zendingen bestaat ?? En is er maar een deel van uw bestelling geleverd ?? Bel dan NIET meteen op... of ga ook niet meteen MAILEN...maar wacht geduldig even 1-2 dagen af. PostNL heeft wel eens dat  de pakketten in het depot 'los 'van elkaar raken en dat zij dan individueel bezorgd worden met 1 of 2 dagen ertussen.

Bestellingen naar België Duitsland of andere EU landen 

Buitenlandse bedrijven met een geldig BTW nummer kunnen de bestelling plus gegevens e-mailen naar info@nielspopcorn.nl en dan kunt een factuur ontvangen zonder btw.

Vragen over producten

Hoe lang is de popcorn houdbaar NA levering ?

Onze popcorn is na levering nog 14-16 weken houdbaar MITS koel, droog en uit de zon bewaard. 

Hoe lang is de suikerspin houdbaar NA levering ?

Onze suikerspin is na levering nog ca 10-11 maanden houdbaar MITS koel, droog en uit de zon bewaard. 

Staat er een product niet op de site ? 

Wij proberen alles zo veel mogelijk op voorraad te hebben echter hebben we natuurlijk geen eindeloos pakhuis ter beschikking :D .. maar mocht u een product niet kunnen vinden mail dan even.. Wellicht is de huidige voorraad niet geheel correct op de site of kunnen we het alsnog snel aanbieden.

Allergenen / Ingrediënten vraag ?

Al onze producten zijn allergie vrij .. vrij van noten en pinda.. glutenvrij ..lactosevrij.. halal

zie hier voor de ingrediënten https://www.nielspopcorn.nl/ingredienten-en-weetjes

Breuk of kapotte verpakkingen !

Ondanks dat wij alles zorgvuldig inpakken kan het altijd voorkomen dat er iets stuk is gegaan.

Heeft u lolly's of kermisstokken ? Helaas .. op deze producten kunnen we echt geen breukgarantie geven aangezien het hier al over breekbare producten gaat. Wij proberen het echt goed te verpakken in de originele verpakking en/of met extra bubbeltjesfolie of andere folie maar uiteindelijk is de ontvanger zelf verantwoordelijk voor het versturen van deze producten. 

Dit geld ook voor de voorverpakte suikerspin / popcorn in emmertje alhoewel deze al veel minder breuk hebben met de verzending.

Heeft u iets anders wat kapot is gegaan ? Maak aub even foto's van het kapotte product .. wanneer mogelijk zelfs nog in de verzenddoos van ons. Wij gaan dan even kijken hoe of wat, maar houd er rekening mee dat in principe alles op eigen risico verzonden word. ( zie onze voorwaarden)

RETOUR

Vanwege voedselveiligheid, houdbaarheid en/of specifieke bewaarvoorschriften kunnen producten zoals kant en klare producten, toppings en ingrediënten niet geretourneerd worden!

Je kunt overige goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn, en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het contactformulier op de website. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending dus je moet de producten op dusdanige wijze verpakken zodat deze niet kunnen beschadigd kunnen raken tijdens het transport.

Vragen over traktaties

Heeft u een traktatie besteld ? Lees even :

Datum :

Bij elke traktatie vragen wij u een thema/leeftijd en gewenste datum in te vullen.

Dat vragen wij omdat sommige producten korter op de traktatie geleverd worden dan andere i.v.m houdbaarheid. ( nou is de houdbaarheid niet het probleem, echter als je 2 verschillende producten in 1 emmertje stopt 'werkt' dat met elkaar.. en kan dus de suikerspin wat 'krimpen' na een tijdje. Omdat wij graag willen dat de traktatie op zn allerbest is, leveren we deze vorm van traktatie ook korter op de datum dan de overige traktaties.

DUS VERMELD ALTIJD UW TRAKTATIE DATUM !!

Besteldag :

Let op , bestellingen die op vrijdag na 12.00 gedaan worden, worden op maandag pas gelezen

Dit betekent niet dat gedane bestellingen voor 12.00  direct die vrijdag de deur uit gaan , aangezien wij het ook nog moeten ontwerpen. En moeten maken ;)    

Houdt er toch rekening mee dat we je ontwerp zo leuk mogelijk willen maken en de traktatie zo mooi mogelijk. En ... zoals hier ook te lezen valt, kunnen we nooit garanderen dat PostNL uw bestelling op korte termijn kan bezorgen. Houdt altijd een paar dagen ( liever nog eerder bestellen) als reserve.

Dus bestel NIET op het laatste moment om teleurstellingen te voorkomen.

Thema : 

Omdat niet ALLE thema's op te noemen zijn op de site vragen we u niet te bellen of dit of dat thema kan. In principe kunnen wij ALLE thema's maken. En als wij het echt niet 'begrijpen' of weten wat u bedoelt dan nemen we altijd even contact met u op !  Als u een eigen foto wil, kan dat ook. Vul dan bij thema in dat u een foto stuurt. Deze kunt u mailen naar info@nielspopcorn.nl met de naam erbij .. en eventueel uw bestelnummer, of u mag deze ook via whatsapp sturen : 0648155509

Andere vragen m.b.t traktaties :

*Wenst u een andere kleur of heeft u een andere aanpassing ?

Zet even uw vraag/opmerking in het vakje.. en wij komen er op terug.

Mocht het GEEN probleem zijn . hoort u NIETS !! 

Geen bericht is goed bericht moet u maar denken :) 

Als het niet mogelijk is, nemen we altijd contact op.

*Heeft u een opmerking geplaatst ??

Wil u het komen ophalen op een bepaalde datum ?

Vermeld dat er bij... hoort u NIETS ?

Dan is het goed ! Komt het voor ons niet uit ??

Dan krijgt u vanzelf bericht van ons ( telefonisch of via de mail)

*Ruilen / retour ?

Omdat uw traktatie op maat gemaakt wordt nemen wij geen enkele traktatie retour.

Ondanks dat wij zorgvuldig alle bestellingen lezen kan het voorkomen dat een traktatie toch anders eruit komt dan verwacht/ besteld   Wij zullen dan altijd ons uiterste best doen het te herstellen binnen redelijke grenzen.

*Staat uw FAQ hier niet bij ? Mail even naar info@nielspocorn.nl 

of vul hier het formulier in : https://www.nielspopcorn.nl//contact

bottom of page